Stavebný pozemok vo Váhovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Váhovce
731 m²
predaj - Pozemky - bývanie
65.336,78 €
89,38 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1178x zobrazená v zozname / 72x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto, ktoré sa stane Vašim domovom? Kde si splníte všetky sny a plány a doteraz sa Vám ho nepodarilo nájsť? Kde sa od začiatku môžete rozhodnúť, ako a kde bude bude všetko umiestnené a ako bude Váš vysnívaný dom vyzerať?

Máme pre Vás riešenie.



Exkluzívne, iba u nás v Joyel reality – 1x stavebný pozemok v obci Váhovce.

O pozemkoch:



Jedná sa o 1 stavebný pozemok v tichej časti obce, určený na výstavbu rodinných domov.
Pozemok sú na ulici, kde už z druhej časti komunikácie je zástavba rodinných domov.

Pozemok č. 1 má rozlohu 731 m2 - cena 65.336,78 eur,-




Územné konanie bude riešené spolu so stavebným konaním. Obec má aktualizovaný územný plán, zatiaľ však nie je zverejnený.
Pozemky sú prístupné z verejnej komunikácie a v danej lokalite sa nachádzajú všetky inžinierske siete.

Prečo by ste si mali vybrať jeden z pozemkov vo Váhovciach?

1. Pokojné a príjemné prostredie


Váhovce sú malebná obec v okrese Galanta, ktorá ponúka pokojné a tiché prostredie, ideálne pre rodinný život. Obec je obklopená prírodou, čo poskytuje množstvo príležitostí na relaxáciu a oddych. Blízkosť rieky Váh a vodnej nádrže Kráľová ponúka množstvo voľnočasových aktivít, od prechádzok a rybolovu až po upravené cyklotrasy v okolí.

2. Dobrá občianska vybavenosť


Váhovce majú dobrú občiansku vybavenosť, obchody, školy, zdravotné stredisko, športové zariadenia.

3. Výhodná poloha


Obec má výhodnú polohu s rýchlym napojením na diaľnicu D1 a rýchlostnú cestu R1, čo umožňuje jednoduchý prístup do okolitých miest ako Trnava, Nitra, Sereď a Šaľa. Dostupnosť miest ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo pracovných príležitostí, škôl a krúžkov a naopak domov si prídete oddýchnúť pred ruchom mesta.

4. Cenovo dostupné nehnuteľnosti


Ceny nehnuteľností v obci Váhovce sú relatívne dostupné v porovnaní s väčšími mestami. To umožňuje získať väčší pozemok alebo priestrannejší dom za rozumnú cenu.

5. Komunitný život


Váhovce sú známe svojou priateľskou a súdržnou komunitou. Život v menšej obci často znamená lepšie vzťahy so susedmi a aktívnejší spoločenský život. Obec v priebehu roka organizuje rôzne podujatia.

6. Možnosti pre šport a rekreáciu


Okolie Váhoviec ponúka množstvo možností pre šport a rekreáciu. Či už ide o cyklistiku, turistiku alebo vodné športy na rieke Váh, vždy nájdete niečo, čo Vás bude baviť.

7. Kvalita života


Kombinácia všetkých vyššie uvedených faktorov prispieva k vysokej kvalite života v obci Váhovce. Pokojné prostredie, dobrá vybavenosť, dostupnosť a priateľská komunita sú ideálnymi podmienkami pre rodinný život. Preto rozhodnutie kúpiť si jeden z ponúkaných pozemkov môže byť to najlepšie vo Vašom živote.

Cena:


V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Zabezpečíme Vám bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme s najlepšími podmienkami získania hypotéky na trhu.

Obhliadky Vám sprostredkujeme kedykoľvek. Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: makléra: Eva Kováčová, tel.č., Bc. Lucia Kanišová, tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku731 m²
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky