Štýlový 2 izbový byt v pokojnej lokalite s výhľadom na koruny stromov

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Pri Šajbách
54 m²
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1703x zobrazená v zozname / 116x zobrazená detailne / 116x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť bývať v tomto krásnom 2 izbovom byte na adrese Pri Šajbách 1 konkrétne v Rači v Bratislave. Tento útulný byt sa nachádza v uzavretom dvore, čo zaručuje pokoj a bezpečnosť pre jeho obyvateľov.





Byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží (pod bytom sa nachádza byt) a má príjemnú atmosféru vďaka štýlovému zariadeniu. Jeho interiér ponúka priestranne usporiadanú obývaciu izbu, útulnú spálňu a moderne zariadenú kuchyňu. Vďaka slnečnej orientácií je byt svetlý a priestranný, čo poskytuje optimálny komfort pre každodenný život.





Celková výmera bytu je 54m2 vrátane dvoch lodžií.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, práčovne, kúpeľne spojenej s WC, obývacej miestnosti spolu s kuchyňou a samostatnej spálne.

Má dostatok úložných priestorov kde má všetko svoje miesto. K bytu prináleží murovaná pivnica zdieľaná ešte s jedným susedom.

Parkovanie je zdarma, bezproblémové, bezprostredne v blízkosti bytového domu. Taktiež je možnosť prenajatia vonkajšieho státia priamo v uzavretom dvore s automatickou bránou. Bytový dom má v strede átrium so zelenou plochou na posedenie alebo hry pre deti kde majú prístup len vlastníci bytov. Fasáda byt. domu sa plánuje v blízkej dobe renovovať.





Byt má dobrú polohu, ktorá sa nachádza v blízkosti všetkých potrebných zariadení ako sú obchody, školy a dopravné spojenia. V pešej dostupnosti sa nachádza materská škola, ihrisko, policajná akadémia, potraviny, lekáreň, autobusová zastávka vzdialená 1 min., železničná stanica vzdialená 10min. peši a výbornou dostupnosťou na obchvat a dialnicu. Perfektná poloha v kombinácii s príjemným prostredím robí z tohto bytu ideálne miesto na bývanie a oddych.

Lokalita, kde sa byt nachádza, patrí medzi kľudnejšie časti v Bratislave, s krásnym výhľadom na koruny stromov a slnečnou orientáciou, čo Vám umožní užívať si slnečné lúče počas celého dňa.









V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 108475



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha54 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky