ŠTÝLOVÝ 2i byt, CENTRUM, KOPLETNÁ REKONŠTRUKCIA, Dobrovičová ulica

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Dobrovičova
50 m²
1
1
2
prenájom - 2-izbový byt
750,- €/mes. Energie:
200 € / mes
vrátane poplatku za internet, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

181x zobrazená v zozname / 70x zobrazená detailne / 70x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom moderný, kompletne štýlovo zariadený 2i byt po kompletnej rekonštrukcii priamo v centre na Dobrovičovej ulici vo vyhľadávanej, historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1. poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Byt sa prenajíma kompletne štýlovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru a so spotrebičmi: s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, s chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom. V modernej kúpeľni sa nachádza presklenný sprchový kút, umývadlo, zrkadlo, kúpeľňová zostava práčka a toaleta. Obývačka je zariadená štýlovou sedacou súpravou, konferenčnými stolíkmi, obývačkovou zostavou, prenosnou klimatizáciou a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ a šatník.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchyňa s plne vybavenou kuchyňou, spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť Slovenské národné divadlo, pešia zóna, Billa, Lidl, reštaurácie, lekáreň, kaviarne, fitko, neďaleko obchodné centrum Eurovea. V blízkosti taktiež zástavky MHD.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Byt je ihneď a je vhodný max. pre 2 dospelé osoby bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 750€ + 200€ energie vrátane poplatkov za internet.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky