Štýlový 3 izbový byt KLINGERKA, Súkennícka ulica, Bratislava /Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Súkennícka
80 m²
35
29
3
áno - 1 auto
nie
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.200,- € Energie:
270 € / mes
klimatizácia, parkovanie, internet, +270,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2021x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na prenájom moderný 3 izbový byt v NOVOSTAVBE objektu Klingerka, Bratislava II. Ružinov, Súkennícka ulica. Nachádza sa na 29/35 poschodí s výťahom. Výmera je 80 m2 + 10 m2 lodžia + garážové státie.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt sa nachádza v novostavbe. Samozrejmosťou sú plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru.
Dispozícia bytu je vyriešená veľmi prakticky, kde nočná časť je oddelená od dennej. Prepojením týchto dvoch častí je vstupná chodba so vstavanou skriňou. Z chodby sa vstupuje do dennej časti pozostávajúcej z modernej kuchyne a obývačky. Kuchyňa je plne vybavená všetkými štandardnými spotrebičmi, zabudovanou indukčnou varnou doskou s odsávačom pár, umývačkou riadu a mikrovlnkou. Kuchyňa je plne zariadená kompletným riadom a kuchynským náčiním. Určite Vás poteší na raňajky pripravená káva z kávovaru Smeg.
Byt disponuje priestrannou obývačkou s rozkladacím gaučom, kde máte k dispozícii mnohé televízne stanice. Ak budete potrebovať pracovať je k dispozícii aj pracovný kútik. Z chodby sa vstupuje do hlavnej spálne, ktorej súčasťou je talianska posteľ a kvalitný matrac zn Materasso, kozmetický stolík a odkladací priestor. Druhá spálňa je tiež plne vybavená a svojim zariadením vám bude slúžiť ako detská, príp. hosťovská izba. Nakoniec z chodby vstupujeme do krásne zariadenej kúpeľne, kde môžete relaxovať vo vani pri pohľade na hviezdy.
Prehliadku nehnuteľnosti zavŕšime návštevou 10 m2 terasy s úžasným výhľadom na Dunaj, kde si môžete len tak sadnúť do kresla a vychutnávať si výhľady na mesto.
Voľný je ihneď, vhodný pre 2 osoby alebo rodinu, bez zvierat. Cena nájmu je 1.200,-€ + 270,-€ energie, internet TV, /2 osoby/ + 100,-€ parkovacie miesto, nie je podmienka

PLATBY:


Depozit -2x nájom, nájom - 1470,-€, provízia RK -1200,-€.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V blízkych nákupných centrách Nivy a Eurovea, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky, work out cvičisko. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie29
Počet poschodí35
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky