Štýlový 4i BYT na sídlisku SNP, Považská Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: SNP
78 m²
5
2
4
úplne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
174.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4703x zobrazená v zozname / 184x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj štýlový 4i BYT s výmerou 78m². Nachádza sa na druhom poschodí ZATEPLENEJ bytovky na sídlisku SNP v meste Považská Bystrica.

DISPOZÍCIA:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch NEPRIECHODNÝCH miestnostní, kuchyne so špajzou, kúpeľne, toalety a BALKÓNA. K bytu prislúcha aj pivnica.

INFO:


Prešiel kompletnou ČERSTVOU rekonštrukciou- elektroinštalácia, plastové okná, interiérové dvere s obložkami, podlahy, murované jadro, sanita, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (indukcia, mikrovlnka, elektrická rúra, umývačka), bezpečnostné vstupné dvere, svietidlá a podobne. V chodbe a spálni sú veľké VSTAVANÉ SKRINE, ktoré zabezpečia množstvo úložného priestoru.

BYTOVÝ DOM:


Je 5-poschodový, panelový. Prešiel rekonštrukciou- zateplenie, strecha, výťah, balkóny, stúpačky, plastové okná, protipožiarne dvere. Disponuje BEZBARIÉROVÝM vchodom. K dispozícii je priestor na úschovu bicyklov / kočíkov. O upratovanie spoločných priestorov sa stará externá firma.

LOKALITA:


Kompletná občianska vybavenosť. Hneď "POD NOSOM" máte potraviny Coop Jednota, materskú aj základnú školu, bankomat, MHD zastávku, rôzne obchody, poštu a podobne. V blízkosti je tiež Tesco, nemocnica, diaľničný privádzač, reštaurácie či kaviarne.

VÝHODY:


- kompletná REKONŠTRUKCIA
- NÍZKE náklady
- kúpou VOĽNÝ
- skvelá LOKALITA

V cene je zahrnutá provízia RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základný správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Pre viac info alebo záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky