Šurany časť Kopec, pekný rodinný dom na predaj, s nekonečnými možnosťa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Šurany
Ulica.: Kopec
110 m²
2200 m²
2
3
áno - 3 autá
čiastočne prerobený
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom
132.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2090x zobrazená v zozname / 94x zobrazená detailne / 94x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v meste Šurany, časť Kopec v prekrásnom tichom prostredí, so širokými možnosťami využitia. Samotný dom sa nachádza v lokalite Kopec, 2 km od mesta Šurany, 10 km od mesta Nové Zámky, 30 km od mesta Nitra a 13 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Dom bol postavený v roku 1984, jedná sa o dvojpodlažný dom, kde suterén je využívaný ako skladový priestor, drevom obložená vinárnička, kotolňa, s možnosťou využítia na bývanie. Druhé podlažie je obývateľné a pozostáva zo vstupnej chodby, odkiaľ sa prechádza do troch samostatných spální, kúpelne a samostatného WC, komory, kuchyne, z ktorej sa vychádza na priestrannú a slnečnú terasu. Vykurovanie domu je zabezpečené ústredným kúrením na tuhé palivo v kombinácii s vykurovaním s elektrickým kotlom. K domu je pristavená letná kuchynka s kupelňou a WC, dve garáže. Na pozemku sú dve studne a voda je napojená do celého domu, je pitná. Odpadová voda je zvedená do žumpy. Pozemok má výmeru 2200 m2, rovinatý, 22 m široký, udržiavaný, oplotený. Na dvore je priestranná pivnica na zeleninu a ovocie. Dom je vhodný pre firmu, ktorá sa bude podieľať na výstavbe Baterkárne v Šuranoch ako ubytovňa pre zamestnancov a tiež parkovanie pracovnej techniky, ako i oprava techniky. Prostredie v ktorom je dom postavený poskytuje maximálne súkromie, kľud, pohodu a je vhodný na chov domácich zvierat, nakoľko má aj hospodárske priestory k tomu určené, ako i susedné pozemky to umožňujú, lepšiu predstavu poskytne obhliadka. Spolu s domom sa predáva ak komplet materiál na zateplenie vonkajšieho obvodového plášťa - polystyrén, lišty, sklo textilná mriežka, hmoždiny. Cena nehnuteľnosti je 132 000.-€. Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám ochotne poskytne maklér Ing. Štefan Ölvecký, na č.t. , Viber, Whats App, e-mail:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2200 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 3 autá
Postavené ztehla
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky