SVETLÝ PRIESTOR NA PRENÁJOM, VÝBORNÁ LOKALITA, PARKOVANIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Krásnohorská
50 m²
pôvodný
prenájom - Obchodné priestory
350,- € Energie:
400 € / mes
+400,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

332x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestor vhodný na kanceláriu prípadne na prevádzku v Bratislavskej mestskej časti Petržalka na ulici Krásnohorská. Celková výmera priestoru je 50 m2, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Možnosť prerobiť aj na dva priestory, nakoľko má dva vstupy. Okolie ponúka dobrú občiansku vybavenosť a množstvo bytových domov, atraktivitu tejto lokality zvýši v tesnej blízkosti prepojenie električky a cyklistického chodníka s centrom hlavného mesta.


ZÁKLADNÉ ÚDAJE:



* lokalita: Krásnohorská, Petržalka
* výmera priestoru: 50 m2
* ihneď voľné
* stav: kompletná rekonštrukcia
* parkovanie: v blízkosti bytového domu
* verejná doprava v blízkosti zástavka MHD, v budúcnosti električka
* svojou polohou výborne napojené na infraštruktúru


LOKALITA A OKOLIE:



Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Veľkou výhodou je neďaleké nákupné centrum v Slnečniciach - Zóna Mesto, ktoré ponúka BILLA, JYSK, PLANEO Elektro, Pepco, 101 Drogerie, Super Zoo, lekáreň, trafiku, detské športové centrum a farmársku tržnicu. Zastávka MHD je vzdialená pri bytovom dome. Ak máte auto, určite oceníte hneď niekoľko veľkých parkovísk v okolí bytového domu a do centra mesta sa dostanete pohodlne už do 10 minút.


CENA: 350EUR a energie približne 400EUR




Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške 2 mesačného nájomného 700 eur a provízia pre RK vo výške 700 eur.


ID: 8182143


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky