SVIDNÍCKA 13 - NADČASOVÝ 3-izbový BYT pri ŠTRKOVECKOM jazere

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Svidnícka
68 m²
predaj - 3-izbový byt
299.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1326x zobrazená v zozname / 56x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj tento UNIKÁTNY 3 izbový byt v obľúbenej časti Ružinova na Svidníckej ulici

BYT A JEHO BENEFITY:



Pri zariaďovaní tejto nehnuteľnosti sa bytový architekt zameral hlavne na praktickosť kombinovanú s eleganciou a kvalitou, ktorá sa skrýva v každom detaile. Bytu dominuje nadčasová šedá v kontraste s prirodzenou farbou dubových parkiet, ktoré dodávajú interiérmu punc exkluzivity.

Šikovné ruky stolárov sa zas postarali o maximálne využité úložné priestory, vstavané skrine, podsvietené šatníky či dômyselnú kuchynskú linku, v ktorej nájdeme spotrebiče značky Liebherr a ďalšie.

Dominantou bytu je krásne svetlá obývacia miestnosť s balkónom a o súkromie sa postarajú dve nepriechodné izby. Spálňa je kompletne zariadená no druhá izba ešte čaká, aké využitie jej noví majitelia nájdu, a preto bude izba moderne dozariadená, pričom jej dozariadenie je v cene bytu.

Disponuje celkovou podlahovou plochou o výmere 68m2 (byt 64m2+balkón). Nachádza sa na 2/6. poschodí v bytovom dome s novým výťahom, vtupnou bránou či spoločnými priestormi.

Prešiel rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Je klimatizovaný.

Predáva sa kompletne zariadený a je ihneď k nasťahovaniu.

LOKALITA:



Okolie Svidníckej nieje potreba veľmi predstavovať. Blízkosť Štrkoveckého jazera, bezproblémové parkovanie, zelené vnútrobloky s kaviarňami či potravinami ako na dlani sú tu samozrejmosťou pre všetkých obyvateľov. V pešej dostupnosti supermarket Billa, zastávky MHD, ale aj škola či pošta.

ORIENTÁCIA:



Východ

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Byt, v ktorom budete s radosťou hostiť svoje návštevy a ktorému budete s hrdosťou hovoriť domov! Jednoznačne odporúčam a teším sa na spoločnú obhliadku!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122699



Cena: 299 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha68 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky