Sympatický rodinný dom_Mostište

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Dohňany
89 m²
511 m²
predaj - Rodinný dom
230.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

251x zobrazená v zozname / 36x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj útulný rodinný dom vhodný na trvalé bývanie ale zároveň môže byť aj ako víkendový dom v obci Mostište, ktorá je súčasťou obce Dohňany. Nachádza sa na mierne svahovitom slnečnom pozemku o rozlohe 511m2. Zastavaná plocha domu je 89m2.

Dispozícia domu:


Suterén:
chodba, sklad, spoločenská miestnosť s krbom s výstupom na záhradu so šatníkom, (spoločenská miestnosť môže slúžiť aj ako spálňa, pracovňa atď.), kúpeľňa, WC a technická miestnosť

Prízemie:


chodba s výstupom na krásnu terasu (29m2), kuchyňa moderne prepojená s obývacou miestnosťou s krbom, kúpeľňa, samostatné WC. Dominantou celého otvoreného priestoru je drevené schodisko s otvorenou galériou
Poschodie:
spálňa, detská izba a balkón

O dome:


Tehlový dom je napojený na obecnú vodu, odpad je riešený formou žumpy (10m3). Kúrenie je zabezpečené komfortne – elektrickým kotlom. Dom z roku 2000 prešiel postupne rekonštrukciou, pričom v roku 2019 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou (napr.: nový elektrický kotol, radiátory, nové schodisko, nové laminátové podlahy, nová kuchynská linka so spotrebičmi, sadrokartónové podhľady, nové rozvody vody v kuchyni,...) Dom sa predáva čiastočne zariadený.

Čo Vás poteší:


• Súčasťou pozemku je garáž, ktorá momentálne slúži majiteľovi ako dielňa

Výhody:


Prostredie prináša novému majiteľovi priestor na naozaj veľmi širokú realizáciu. Pretože dom je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň je ideálny ako víkendový domček.

Lokalita:


Občianska vybavenosť sa nachádza v obci Dohňany, ktorá je vzdialená cca 3km a kompletná občianska vybavenosť je v meste Púchov, ktoré je vzdialené cca 7km.

Môj tip:


Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta – TU ste na správnej adrese.

Tešíme sa na obhliadku s Vami!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku511 m²
Zastavaná plocha89 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky