TEHLOVÝ 2-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM V CENTRE RUŽOMBERKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
62 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3105x zobrazená v zozname / 128x zobrazená detailne / 128x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj tehlový 2-izbový byt v centre mesta, s veľkým balkónom a celkovou výmerou 62,2m2, ktorý sa nachádza v príjemnom, revitalizovanom bytovom dome. Byt je podkrovný v 4-p. dome bez výťahu, je preto vhodný pre mladšiu generáciu ako štartovací byt, prípadne ako investičný byt na následný prenájom napríklad pre študentov univerzity. Lokalita je vyslovene atraktívna, jedná sa o centrum mesta kde na Podhoru je to 5 min pešo.
DISPOZÍCIA BYTU zahŕňa 2 samostatné izby, kuchyňu s jedálenským kútom, chodbu, komoru, kúpeľňu a samostatné WC - oboje s oknom. Z obývačky sa ide na priestranný balón otočený na západnú stranu.
Byt je zariadený a všetko zariadenie je v prípade záujmu v cene. Vďaka dobrému zatepleniu domu sú nízke náklady ca 130€/mesiac pri 2 dospelých. Upratovacia služba zabezpečuje poriadok v dome.
________________________________________________________________________________
Kúpu tohoto bytu je samozrejme možné financovať formou HÚ, s ktorého vybavením Vám ochotne pomôžeme. Samozrejmosťou je kompletný právny servis spojený s kúpou a zápisom v katastri a tieto služby sú zahrnuté v cene.
________________________________________________________________________________

Pre viac informácií kontaktujte:


Eva Henoch Call:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku62 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky