Tehlový byt 3+1 (124, 5m) so záhradou a garážou, Markušovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Za tehelňou
124 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

653x zobrazená v zozname / 110x zobrazená detailne / 110x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT S GARÁŽOU nachádzajúci sa v obci Markušovce, ul. Za tehelňou.

Nehnuteľnosť TEHLOVEJ KONŠTRUKCIE má celkovú výmeru 124,5 m2 (bez plochy logií), celková výmera bytu bez pivnice 84,14m2. Byt sa nachádza na 3/3. poschodí bytového domu s orientáciou výcho-západ. K bytovému domu so 4 bytovými jednotkami a garažami prislúcha aj dvor, pozemok je kompletne oplotený.
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chody, 3 izieb, kuchyne, špajze a kúpeľne s toaletou. Byt je veľký, presvetlený, vo výbornom stave, s vlastným kúrením a ohrevom teplej vody.
K bytu prislúchajú pivnice v suteréne bytového domu.

V podkroví bytového domu prislúcha k bytu podiel 1/4, priestor je využívaný ako príručný ODKLADACÍ PRIESTOR. Súčasťou ceny je aj priestranná GARÁŽ, nachádzajúca sa vo dvore bytového domu.

Lokalita tichá, s bezproblémovou dostupnosťou do Spišskej Novej Vsi či už autobusom alebo vlakom. (15min).

Viac info v RK.



Dohoda na cene možná.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha124 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky