Tehlový byt 3+1 s garážou (125 m2) Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Duklianska
125 m²
predaj - 3-izbový byt
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2377x zobrazená v zozname / 221x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8498 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNY VEĽKOMETRÁŽNY MESŤIANSKY 3-IZBOVÝ BYT S GARÁŽOU nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, ul. Duklianska. Nehnuteľnosť TEHLOVEJ KONŠTRUKCIE má celkovú výmeru 125 m2 (z toho 15 m2 je pivnica). Nachádza na 1/2. poschodí bytového domu s výhodnou južnou orientáciou. K bytovému domu so 4 bytovými jednotkami prislúcha DVOR, pozemok je kompletne uzatvorený (oplotenie, garáže).

Byt v modernom šate sprítomňuje pôvodnú architektúru meštianskych domov. Atmosféru bytu dotvárajú vysoké stropy, pôvodné drevené dvere so zárubňami, kachľová pec. Dispozične bol upravený, aby vyhovoval potrebám modernej rodiny, ktorá vyžaduje dostatok priestoru a oceňuje výhody bývania v meste. Pozostáva zo vstupnej chody, VEĽKEJ KUCHYNE s jedálenským sedením, samostatného WC, VEĽKEJ KÚPEĽNE so sprchovacím kútom, na juh orientovanou veľkou obývacou miestnosťou (33 m2), spálňou (21 m2) a detskou izbou s kachľovou pecou (20 m2).

BYT JE KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, kompletne rekonštruované inštalácie - el. rozvody, nové vodovodné, kanalizačné rozvody (odpad). Podlahy v byte sú plávajúce, v kúpeľni a WC je dlažba. VÝHODOU JE SAMOSTATNÉ KÚRENIE - riešené plynovým kotlom a funkčnou kachľovou pecou. Ohrev vody je riešený vlastným bojlerom. K bytu prislúcha veľká pivnica (15 m2) v suteréne bytového domu. V podkroví bytového domu prislúcha k bytu PODIEL 1/4 vo výmere cca 40 m2, priestor je využívaný ako príručný ODKLADACÍ PRIESTOR. Súčasťou ceny je aj GARÁŽ nachádzajúca sa vo dvore bytového domu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha125 m²
Úžitková plocha125 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky