TOP cena modernej garáže v uzavretom garážovom dome.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Korytnická
16 m²
2
prízemie
predaj - Garáže
32.800,- € Vrátane provízie RK, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3204x zobrazená v zozname / 244x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality ponúka na predaj garáž v osobnom vlastníctve o výmere 16,3 m2 s vlastným pozemkom a podielom na pozemku na prístupovej ceste v garážovom dome z roku 2000 na Korytnickej ulici.

Murovaná garáž s výklopnou bránou má rozmery 5,7x2,86 m, vstupná časť do garáže je vo výške 2m, vnútorný strop v garáži má výšku 3 m.
Uzavretá garáž sa nachádza na prízemí trojpodlažného garážového domu s elektrickým ovládaním pri vstupe aj výstupe z garážového domu, v každej z garáží sa nachádza svetlo a elektrická zásuvka.
Garážový dom je v danej oblasti veľmi populárny, nami inzerovaná ponuka je v súčasnosti jedinou ponukou garážového domu.

Mesačné náklady na správu garáže len 18€!



Na dané pomery skvelých 32.800€ vrátane provízie a kvalitného právneho servisu RK

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha16 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zZmiešané

Vaše hodnotenie ponuky