TOP PONUKA | Trojpodlažný rodinný dom s dvoma terasami

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Jarovce
Lokalita.: Bratislava - Jarovce
Ulica.: Chotárna
3
6
áno - 2 autá
holopriestor
studňa a vodovod
nie
230/400V
áno - 2
predaj - Rodinný dom - Novostavba
640.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3726x zobrazená v zozname / 149x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj 6izb 3. podlažný samostatne stojací rodinný dom (2020) v exkluzívnej lokalite Jaroviec, Chotárna ul.

Celková úžitková plocha rodinného domu je 294,27m2, zastavaná plocha je 182,6 m2 celková výmera pozemku je 676m2.

DISPOZÍCIA:



Prízemie: technická miestnosť s prípravou na sprchový kút, zásobníkom na vodu a elektrickým kotlom, samostatná miestnosť s predprípravou na saunu, vínna pivnička či posilňovňa, miestnosť na odkladanie záhradného nábytku s priamym vstupom na záhradu a garáž.

Prvé podlažie: vstupná predsieň, veľká obývacia izba s predprípravou na krb a s otvorenou dispozíciou kuchyne s komorou, prvá hlavná spálňa so samostatným šatníkom a kúpeľňou, druhá garáž a samostatná toaleta, obývacia izba spolu s prvou hlavnou spálňou so vstupom na terasu.

Druhé podlažie: druhá hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, dve nepriechodné izby so vstupmi na terasu a samostatná hlavná kúpeľňa.

STAV DOMU:



Tehlová novostavba kolaudovaná v roku 2020 disponuje samostatnými elektrickými rozvodmi na každom podlaží, predprípravou na elektrické žalúzie a predprípravou na klimatizačnú jednotku v každej jednej miestnosti, kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom v každej miestnosti a podlahové kúrenie.

Rodinný dom je napojený na verejnú kanalizáciu, elektrinu, verejný vodovod avšak nehnuteľnosť disponuje aj vlastnou studňou na jej pozemku.
Vykurovací systém je riešený ako teplovodné podlahové vykurovanie pomocou elektrického kotla umiestneného v technickej miestnosti.
Možnosťou je aj vykurovanie krbom na tuhé palivo.

LOKALITA:



Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite na Chotárnej ulici v Jarovciach, ktorá ponúka plnú občiansku vybavenosť.
V pešej dostupnosti sa nachádza: MHD, Potraviny, MŠ, ZŠ, Zubár, Lekár, Kaviarne, Reštaurácie, Parky, Športové areály, Kaderníctva, Holičstvá, Autoservisy a iné.

ODPORÚČAM OBHLIADKU



© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet poschodí3
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 2
Garážáno - 2 autá
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky