TOP PONUKA ! V rekreačnej obci Čechy rodinný dom na predaj, vhodný ako

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Čechy
Ulica.: Čechy
120 m²
1422 m²
pôvodný
predaj - Rodinný dom
82.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1692x zobrazená v zozname / 90x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v rekreačnej obci Čechy, 20 km od mesta Nové Zámky, 9 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 3 km od plánovanej R7. Dom bol postavený v roku 1968, konštrukčný materiál - pálená tehla, cementovo-vápenná malta, fasáda brizolit, strecha sedlová, krytina škridla, inžinierske siete : obecná voda, plyn, elektrika 3 fázy, odpadová voda zvedená do žumpy a vykurovanie je zabezpečené plynom do ústredného kúrenia. Dom pozostáva z troch spální, kuchyne, chodby, špajze, kúpelky. V podkroví je možné dobudovať dve obytné miestnosti. Orientácia domu je východ - západ, na dvore je postavená letná kuchynka, garáž, drevené hospodárske budovy, komora a dielňa. Pozemok k domu má výmeru 1422 m2, slnečný, mierne svahovitý, udržiavaný. Obec Čechy má do 300 obyvateľov a jedná sa o obec s rekreačným využívaním, agroturistika v prekrásnom tichom prostredí, cykloturistika, fascinujúca Mariánska Čeľaď, najjužnejšie položený zasnežovaný svah na lyžovanie, ihrisko. Občianska vybavenosť - potraviny, pohostinské zariadenie, obecný úrad. Cena nehnuteľnosti je 82 000€. Bližšie informácie vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: , Viber, WhatsAap, e-mail:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1422 m²
Zastavaná plocha140 m²
Úžitková plocha120 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky