TORREVIEJA - zrekonštruovaný 3 izbový bungalov s turistickou licenciou

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Torrevieja
Ulica.: Torretas
39 m²
1
prízemie
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
109.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2242x zobrazená v zozname / 313x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

Tento očarujúci prízemný bungalov s turistickou licenciou v procese, ponúka útulný a funkčný priestor, ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a pokoj v obytnom prostredí. Nachádza sa vo veľmi pokojnej oblasti, ale zároveň v blízkosti všetkého potrebného pre každodenný život, ako sú supermarkety, bary, reštaurácie, parky a zelené plochy. Je zároveň len 5 minút od nákupného centra a 10 minút od mesta Torrevieja.
Je to skvelá príležitosť pre investorov, pretože bungalov je v procese získania turistickej licencie, čo z neho robí vynikajúcu možnosť nielen na rekreačné využitie, ale aj na generovanie zisku.

Nehnuteľnosť má obývaciu izbu s jedálňou, ktorá je priamo prepojená s terasou, čo umožňuje vstup bohatého prirodzeného svetla, ktoré vytvára útulnú a teplú atmosféru na vychutnávanie jedla alebo chvíle oddychu. Kuchyňa, integrovaná do jedálne, je vybavená všetkým potrebným na každodenné bývanie. Okrem toho sú tu dve svetlé spálne a kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa s kvalitným sprchovacím kútom. Priestranná vonkajšia terasa s umelou trávou a priestorom na grilovanie je ideálna na vychutnávanie si pobytu na čerstvom vzduchu s rodinou a priateľmi.

Dispozícia:


2 spálne
1 kúpeľňa
kuchyňa
obývačka s jedálenským kútom
terasa
rozloha 39 m²
cena: 109.000€

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15%.
** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".
*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha39 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí1
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Zariadeniezariadený
Predzáhradkaáno

Vaše hodnotenie ponuky