Trojizbový rodinný dom v obci Dubník na predaj !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Dubník
100 m²
3191 m²
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
89.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2097x zobrazená v zozname / 118x zobrazená detailne / 118x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj trojizbový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá bude dokončená vonkajšími úpravami fasády, v obci Dubník 20 km od mesta Nové Zámky, 19 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 4 km od plánovanej R 7. Dom je postavený na 3191 m2 udržiavanom, slnečnom pozemku, v blízkosti centra obce. Dom bol postavený v roku 1953, materiál betónový základ, murivo kombinácia pálená a nepálená tehla, sedlová strecha, krytina škridla, rozmery 10 x 10 m, za domom vybetónovaná terasa 4 x 10 m. Dom je napojený na IS: elektrika, obecná voda, plyn, studňa, splašky zvedené do žumpy. Predné izby sú orientované na východ, kuchyňa, obývačka a terasa sú orientované na juhozápad. Vykurovanie je zabezpečené novovybudovaným ústredným kúrením plynom, ohrevom vody, kotol Buderus do radiátorov Korádo. Šírka pozemku je 25 m a poskytuje dostatok priestoru a súkromia na dvore. Za domom sú hospodárske a skladové objekty. Za nimi je umiestnený obytný mobilný dvojizbový dom, obývateľný, zateplený a tým dom poskytuje dvojgeneračné celoročné bývanie. Kúpou domu je ihneď voľný a obývateľný. Obec Dubník má 1 600 obyvateľov, kompletnú občiansku vybavenosť, 2 x vodná nádrž - rybolov, prekrásne okolie vhodné na cykloturistiku, crossovú dráhu, pracovné príležitosti v poľnohospodárstve, ako i vo výrobe mliečnych výrobkov. Cena nehnuteľností je 89 900.-€ s možnosťou dohody. Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký, na č.t. , Viber, WhatsApp, email:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3191 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha100 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky