TRSTENÁ - Rodinný dom s dvoma 3 izbovými bytmi, 2 garáže

Štát.: Slovensko
Mesto.: Tvrdošín
Lokalita.: Trstená
Ulica.: Štefana Furdeka
216.51 m²
739 m²
2
6
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
306.000,- € kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4310x zobrazená v zozname / 162x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:


Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj rodinný dom s dvoma samostatnými bytovými jednotkami
s krásnou záhradou na pozemku o rozlohe 739 m2 v krásnom meste Trstená v okrese Tvrdošín. V dome sú dva samostatné 3 izbové byty na prízemí domu o rozlohe 104,30 m2 sa skladá so vstupnej chodby, veľkej obývačky, samostatnej priestrannej spálne, jedálne, kuchyne a kúpeľne s WC na poschodí sa nachádza byt o rozlohe 112,21 m2 pred vchodom je veľká terasa, byt má veľkú obývačku, samostatnú kuchyňu, dve spálne, priestrannú kúpeľňu s toaletou.

STAV DOMU:


Dom je tehlový, plastové okná, laminátové podlahy, dlažby, plynové kúrenie, kanalizácia, voda, na pozemku sa nachádza studňa, dom sa ponúka zariadený nábytkom podľa fotografií. V povale sa nachádza veľký úložný priestor. Na pozemku sú dve garáže, prístrešok na auto, altánok, posedenie. Možnosť využitia aj na bývania súčasne na podnikanie / prenájom bytu na rekreáciu /. Vstup na pozemok cez elektrickú bránu.

LOKALITA:


Dom sa nachádza v krásnej lokalite v blízkosti viacerých turistických možností - Oravská priehrada, Zuberec, viaceré lyžiarske strediská - Roháče Spálená, SKI Park Oravice, v blízkosti k Poľskej hranici.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku739 m²
Zastavaná plocha144 m²
Celková rozloha256 m²
Úžitková plocha216.51 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky