TU reality ponúka na predaj záhradu v Bratislave na 362 m² pozemku.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
362 m²
neuvedené
predaj - Rekreačné pozemky
119.000,- €
328,73 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

998x zobrazená v zozname / 67x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj záhradu v Bratislave na 362 m² pozemku.

Záhrada sa nachádza v záhradkárskej osade pri Zlatých Pieskoch. Je určená na rekreáciu, pestovanie okrasných alebo úžitkových rastlín, prípadne aj bývanie.

Na pozemku sa nachádza prípojka na elektrinu a studňa s úžitkovou vodu, v dosahu je aj pitná voda, záhradná chatka 16 m², dve rodiace jablone.

Rozloha pozemku predstavuje 362 m².



Pozemok je situovaný v príjemnej a tichej oblasti, kde sa ani nezdá, že sa nachádza priamo v Bratislave. Do osady sa vchádza elektrickou bránou, ktorá je monitorovaná kamerou.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku362 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky