TURANY- krásna chata na pozemku 700m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Turany
Ulica.: Černík
40 m²
700 m²
1
po rekonštrukcii
predaj - Chata
40.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3116x zobrazená v zozname / 1314x zobrazená detailne / 1314x zobrazená detailne tento mesiac

Potrebujete , súkromie, upravený pozemok, okrasné dreviny, kvety, to všetko s veľkým pozemkom, s perfektným výhľadom na Turiec a priľahlé lokality, v úpätí Malej Fatry- to všetko môžete okamžite mať.

Predstavujeme Vám rekreačnú chatu v prírodnom prostredí na peknom pozemku, v lokalite TURANY. Pozemok má spolu dve parcely s výmerou 700 m2.

Lokalita mesto Turany ponúka všetku dostupnú infraštruktúru, prekrásne výhľady na Veľkú a Malú Fatru, nový otvorený SPA PARK,
MARKO, s najväčším detským vnútorne a vonku obstavaným ihriskom pre deti v strednej Európe.

Dolinu Trusalová s príjazdom na diaľnicu, priamo v Turanoch a tiež prístupové cesty k turistickým trasám na Chleb , Chatu pod Chlebom, Kriváň, Šútovský vodopád a všetky vrchy pohoria Malej Fatry, s príležitostným kúpaním v lome v Šútove.

Toto všetko Vám ponúkame vrátane čerstvo zrekonštruovanej chatky v časti Černík v Turanoch

Chatka je udržiavaná a predáva sa plne zariadená. Na pozemku sa nachádza elektrocentrála, upravené okolie s terasou a posedením na pozemku . Výhodou je dobrá lokalita, krásny výhľad na mesto a slnečné prostredie ideálne na pobyt v prírode.

Parkovanie priamo pri chate na obecnom parkovisku v časti Černík.

Mesto TURANY je vzdialené 12 km od mesta Martin so všetkou infraštruktúrou, možnosť relaxu v aqua parku MARKO s turistickými trasami na Chleb aj Kriváň 1709 m
Predáva sa zariadená s pripraveným drevom na kúrenie , WC.

Bližšie informácie Vám ochotne poskytnú na čísle: .

Dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku700 m²
Zastavaná plocha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanieáno
Inžinierske sieteblízko
Postavené zMontované
Zariadeniezariadený
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta