U NÁS !!! MODERNÝ 3i byt, 3 X NEPRIECH.IZBA, LOGGIA, FURDEKOVA ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Furdekova
74 m²
10
3
3
áno
prenájom - 3-izbový byt
800,- €/mes. Energie:
230 € / mes
vrátane poplatku za internet, +230,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

971x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom pekný, slnečný, zrekonštruovaný, čiastočne zariadený 3i byt, s možnosťou do zariadenia s tromi nepriechodnými izbami, loggiou na Furdekovej ulici v mestskej časti Petržalka.

Byt má výmeru 74 m2 vrátane loggie ( 3 m2 ) a nachádza sa na 3. poschodí v 10. poschodovom bytovom dome s dvomi výťahmi. Byt je voľný ihneď a je vhodný pre max. 4 dospelé osoby bez zvierat.

STAV BYTU:


Byt po staršej rekonštrukcii - plastové okná, dlažba, kúpeľňa s vaňou, Kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička, práčka, TC, plávajúca podlaha.

Byt je voľný ihneď a je vhodný pre max. 4 dospelé osoby bez domácich miláčikov.

PLATBY:


Mesačný nájom predstavuje 800,-€ + 230 euro náklady vrátane poplatku za internet
.

LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Priamo pod bytovkou je parkovisko, v blízkosti bytovky sa nachádzajú potraviny, pošta, reštaurácie, školy, škôlky, detské ihriská, lokálne trhovisko, Dostihová dráha, zdravotné stredisko a samozrejme zástavky MHD – autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu.

Veľmi pekné a tiché bývanie.



Kontakt:

Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie3
Počet poschodí10
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Lódžiaáno
Výťaháno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky