U NÁS !!! Pekný 1 byt, REKONŠTRUKCIA, KLÍMA, CENTRUM, Wilsonova ul

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Wilsonova
52 m²
5
4
1
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 1-izbový byt
600,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1704x zobrazená v zozname / 207x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame pekný, slnečný a priestranný 1 – izbový byt, kompletne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii, otočený na juhozápad, s kompletne moderne zariadenou kuchyňou a samostatným šatníkom na Wilsonovej ulici v Bratislave v blízkosti Blumentálskeho kostola vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 52 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 5-poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, teplovzdušnou rúrou, klimatizáciou, barovým jedálenským stolom, písacím stolíkom a so šatníkom v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, zrkadlo a práčka. Spací kút je vybavený manželskou posteľou.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou so spacím kútom, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, banky, Blumentálsky kostol, Kmeťovo námestie. Pri dome zástavky MHD – autobusy a električky.

Byt je voľný od 01.08.2024 a možnosťou obhliadky hneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600€ + 150€ energie.




Kontakt:



Email:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky