Udržiavaná chatka s upravenou záhradou pri rieke Stará Nitra v Nových

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
16 m²
276 m²
predaj - Chata
45.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

957x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

Táto podpivničená murovaná chatka sa nachádza na okraji chatkovej oblasti Kvitnúci ostrov v Nových Zámkoch.

Stojí na pozemku s celkovou rozlohou 276 m2, kde šírka pozemku je 12 m a dĺžka 24 m .

Chatka pozostáva z jednej obytnej miestnosti s kuchynským kútikom a pohovkou. Pod chatkou sú dve pivničné miestnosti, ktoré slúžia ako úložný priestor. V pivnici sa nachádza nové čerpadlo na studňovú vodu. Pozdĺž celej šírky chatky je zastrešená terasa, kde je možnosť kochať sa výhľadom na záhradku a okolitú prírodu. Do chatky je zavedená elektrina.

Na pozemku sa nachádza altánok na príjemné posedenia s rodinou, kuchynský ostrovček s prívodom vody, ohnisko, sprcha a suché WC. Záhrada je pekne upravená, zatrávnená s okrasnými drevinami a kríkmi.

Len 200 m od chaty sa nachádza hrádza a rieka Nitra, ktorá je príjemným miestom na prechádzky, cykloturistiku, rybárčenie a pikniky v prírode. Príjemnou prechádzkou po hrádzi sa dostanete do neďalekej reštaurácie Berek, odkiaľ vedie cyklotrasa až po Zúgov.

Centrum mesta Nové Zámky je vzdialené 6 km, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Prírodné kúpalisko v Komoči je vzdialené 8 km. Celoročne otvorené termálne kúpalisko v Nesvadoch sa nachádza 15 minút autom. Vzdialenosť od Bratislavy je 103 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku276 m²
Úžitková plocha16 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky