Unikátna reštaurácia LOBSTER s terasou na jazere

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Slnečné jazerá JUH
500 m²
áno
áno - 3
predaj - Gastro priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

11396x zobrazená v zozname / 570x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

Vitajte v najznámejšom Slovenskom turistickom letnom regióne - Slnečné jazerá v Senci. Naša realitná kancelária ponúka na predaj krásnu reštauráciu na jazere s 19-ročnou históriou. Nachádza sa na južnej, obľúbenejšej strane Slnečných jazier - prírodného kúpaliska, kde je týmto zabezpečený stály prílev domácich aj zahraničných klientov najmä v letnej sezóne, ale aj mimo nej. Reštauráciu využívajú celoročne aj hostia prenajímaných apartmánov v objekte.
Nachádza sa v tesnej blízkosti hlavného pódia, kde prebiehajú rôzne kultúrno-spoločenské podujatia počas letnej turistickej sezóny ako aj bohaté hudobno-zábavné podujatia. V blízkosti reštaurácie sa návštevníci môžu venovať rôznym vodným športom, či v zime navštíviť Pixxla saunu a venovať sa otužovaniu.

VÝHODY:


Reštaurácia LOBSTER nie je len obyčajnou reštauráciou. Jej exotické prostredie s atmosférou prímoria vo Vás vyvolajú dovolenkový pocit od prvej chvíle.
Priestor ideálny pre ORGANIZOVANIE rôznych rodinných, spoločenských a pracovných stretnutí, podľa individuálnych požiadaviek klienta (narodeninové oslavy, promócie, svadby, bankety, koncerty, vianočné večierky, teambuldingy...).
Loď má vlastný vnútorný bar, dá sa využívať ako uzavretá spoločnosť, na hostiny, paluba lode poskytuje priestor na krásne rodinné , či svadobné fotografie pri kormidle, priestor na ďalší bar.

Kapacita reštaurácie LOBSTER - 80 miest


Vonkajšia terasa pri reštaurácii - 100 miest
Terasa v tvare LODE - podpalubie 50 miest, paluba 60 miest
Zavedené sú všetky IS- plyn, elektrina 380V, voda, optika

Obsadenosť a využitie reštaurácie - CELOROČNE



Reštaurácia disponuje kuchyňou s kompletným zariadením, rovnako bar, na poschodí sa nachádzajú kancelárske priestory so soc.zariadením, ktoré je možno prerobiť i na bývanie. Na vonkajšej terase boli pred 2 rokmi menené drevené podlahy. K reštaurácii patrí aj krásna vyhliadková veža s recepciou, odkiaľ možno pozorovať západy slnka a využiť tak toto miesto na fotenie. Pri vstupe do reštaurácie je pekná pláž s mólom a saunou. Zostrih videí a fotiek si pozriete aj na mojej FB stránke: https://www.facebook.com/reel/

Očarila Vás táto nehnuteľnosť? Ak aj Vy vidíte v nej potenciál, praktickosť i romantického dovolenkového ducha, určite si Vaše biznisové srdce nenechá ujsť takúto príležitosť a dohodnete si obhliadku na čísle . Cena je dohodou. Tešíme sa na nového majiteľa.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha500 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Terasaáno - 3
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Bezbariérový prístup áno

Vaše hodnotenie ponuky