Unikátny dom s drevenými prvkami na zalesnenom pozemku v oáze pokoja

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Svätoplukovo
144 m²
961 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
285.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2290x zobrazená v zozname / 119x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

Mať výhľady zo svojej obývačky na okolitú zeleň? Cítiť vôňu jarných agátov počas oddychu na Vašej terase?Aj to môžete zažiť kúpou tohto krásneho veľkého domu osadeného na pozemku o rozlohe 961m2. Pozemok je plný stromov ideálny na relax, záhradku alebo súkromné oddychové zóny. Dom sa nachádza v tichej slepej uličke v obci Svätoplukovo, približne 15minút od Nitry.

Dom vyniká modernou architektúrou s drevenými prvkami a veľkými oknami. Tie zabezpečujú dostatok prirodzeného svetla a zároveň ponúkajú úžasný výhľad na okolitú zeleň. Už pri vstupe do domu zacítite krásnu vôňu originálnych drevených stropov a trámov z pravého smreku. Štýl interiéru je veľmi príjemný pripomínajúc provensálsky štýl. Omietka pri schodoch do suterénu je vyrobená vlastnoručne majiteľkou. Všetky prvky v dome vrátanie kuchynskej linky a okien sú z kvalitného dreveného materiálu.

Dom pozostáva z dvoch častí a to z prízemia a suterénu. Prízemie má 130m2 spolu s terasou a pozostáva zo vstupnej chodby, krásnej veľkej obývacej izby s kuchyňou, zo spálne, dvoch izieb, komory a veľkej kúpeľne. Obývačka a spálňa má vlastný vstup na terasu. V suteréne s terasou o rozlohe 71m2 je veľký priestor, v ktorom je predpríprava na kúpeľňu. Je celý presvetlený vďaka francúzskym oknám. Dom je napojený na vodu, elektriku, optický internet a žumpu. Plyn je vyvedený na pozemku. Teplo je zabezpečené podlahovým kúrením z tepelného čerpadla značky Ariston, ktorým je možné aj chladiť. Dom momentálne nemá ani z jednej strany susedné nehnuteľnosti. V obci Svätoplukovo je plná občianska vybavenosť vrátane pošty a potravín. Tento dom ponúka jedinečnú možnosť si ho dokončiť podľa vlastných predstáv.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku961 m²
Úžitková plocha144 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky