Úplne nové apartmány v centre Antalye s luxusnými prvkami

Štát.: Turecko
Mesto.: Antalya
Lokalita.: Antalya
6388 m²
1+1,1+2
predaj - 2-izbový byt
85.700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7457x zobrazená v zozname / 722x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

Luxusné apartmány s dobrou polohou v centre Antalye
Apartmány na predaj v Antalyi majú vynikajúcu polohu v centre mesta, obklopené všetkou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu živá oblasť, ktorá poskytuje ľahký prístup k viacerým rekreačným, vzdelávacím, zdravotníckym a obchodným zariadeniam. Región ponúka svojim obyvateľom aj príjemnú atmosféru bývania s blízkosťou pláže Konyaaltı, Kaleiçi (Staré mesto), nákupných centier a rôznych dopravných možností. Región, v ktorom sa vďaka projektom mestskej transformácie nachádzajú aj luxusné bytové komplexy, je perspektívny pre investorov.

Luxusné apartmány v Antalyi sú vzdialené len pár krokov od všetkých miestnych a spoločenských zariadení, ako sú trhy, parky, supermarkety, verejné bazáre, butiky, obchody, školy, lekárne, autobusové zastávky atď. Tieto apartmány sa nachádzajú 900 m od nákupného centra Mark Antalya, 1 km od Kaleiçi (Staré mesto), 3 km od známej ulice Işıklar, 4 km od pláže Konyaaltı, 6 km od 5M Migros AVM a 12,5 km od letiska Antalya.

Obytná budova postavená na pozemku s rozlohou 809 m² pozostáva zo 14 apartmánov navrhnutých ako 1+1, 1+1 dp, 2+1 a 2+1 dp. Budova má mnoho funkcií, ako napríklad dobre navrhnutú záhradu, parkovisko, 10-miestny výťah, šifrované vstupné dvere a nepretržitý bezpečnostný kamerový systém.

Typy bytov


Apartmány s 1 spálňou majú rozlohu 63 m².
Mezonetové byty s 1 spálňou majú rozlohu od 72 m² do 85 m².

Apartmány s 2 spálňami majú rozlohu od 73 m² do 88 m².


Mezonetové byty s 2 spálňami majú rozlohu od 106 m² do 124 m².
Dobre situované apartmány v Antalyí sú vybavené s použitím najkvalitnejších materiálov. Tieto apartmány majú luxusné prvky a množstvo interiérových prvkov, ako sú oceľové bezpečnostné dvere, šatňa, centrálny satelitný systém, TV jednotka, vybavená kuchyňa so skrinkami, sprchovací kút, kúpeľňa Hilton, žalúzie a zemný plyn, klimatizácia a solárne vykurovacie infraštruktúry.


Pre viac informácií o nehnuteľnostiach v Turecku na našej stránke:
https://stavinvestreality.sk/zahranicne-nehnutelnosti/?jsf=epro-loop-builder&tax=external_properties_country:143

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha6388 m²
Počet izieb1+1,1+2
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky