Úplne nový PRENÁJOM 3iz. zariadeného bytu v Pezinku, klíma, parkovanie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Sasinkova
90 m²
6
2
3
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
900,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2466x zobrazená v zozname / 204x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

V EXKLUZÍVNOM zastúpení ponúkame na PRENÁJOM dispozične nádherne riešený úplne nový 3-izbový byt, ktorému naozaj nič nechýba. Kvalitu bývania bonusovo dopĺňa nadštandardne veľká loggia s posedením a pokojným výhľadom na okolité vinohrady. Táto jedinečná nehnuteľnosť sa nachádza v projekte obytného bytového komplexu Rozalka a je situovaný v novej štvrti Pezinku na Sasinkovej ulici. Voňavý, nikým neobývaný byt Vás chytí za srdce a je predurčený na spokojné bývanie s nádychom náročnosti.

LOKALITA:


V blízkosti obytného komplexu je všetka potrebná občianska vybavenosť: potraviny, obľubený supermarket LIDL, KAUFLAND, nákupné centrum MÓLO, lekárne, Poliklinika Pezinok, pošta,škola, škôlky, rôznorodé reštaurácie známe svojou tradíciou vinárstva a špeciálnou gastronómiou. Neďaleko sa nachádza jazdecký areál ROZALKA, ktorý ponúka jazdenie na koni, tenis, mini ZOO či príjemné posedenie v reštaurácii. Priaznivci korčuľovania, alebo hokeja sa potešia Aréne Pezinok s celoročnou prevádzkou. Rovnako poteší v letných mesiacoch letné kúpalisko na skok od domu. Príjemné prechádzky a kultúrne vyžitie poskytuje zrekonštruovaný zámok s veľkým parkom s pávmi. Vzdialenosť do centra Bratislavy je do 25 km, môžete si vybrať z viacerých alternatív dopravy: diaľnica D1 s napojením pri logistických centrách smerom na Senec, napojenie na Čiernej vode pri Triblavine, cesta vlakom na trase Pezinok hlavná stanica trvá približne 25 minút, prímestská autobusová doprava. Bývanie s nádhernými výhľadmi na vinohrady, obľúbené letné vinné akcie, turistika, cykloturistika či prechádzky lesmi malokarpatského regiónu ponúka príjemnú až dovolenkovú atmosféru.

DISPOZÍCIA BYTU:


Sympatický byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome s malým počtom bytov na 2. poschodí/6 s výťahom a má výmeru 90 m2. Vstupom cez bezpečnostné dvere sa nachádza predsieň a komunikačná chodbička s jednotlivými vstupmi do miestností. Hneď pri vstupe (na mieru vyrobená úložná šatníková zostava) sa nachádza moderná kúpeľňa (vaňa, veľké umývadlo, nová práčka), ďalej je hlavná spálňa (veľká manželská posteľ s novými kvalitnými matracmi, nočné stolíky, šatníková skriňa, komoda) s vlastnou samostatnou druhom kúpeľňou (sprchovací kút, umývadlo, toaleta), pokračujeme druhou spálňou (možnosť zariadiť podľa potreby). Srdcom bytu je dominantná obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou a modernou kuchyňou s výstupom na loggiu o výmere 12 m2, ktorá dodáva veľkolepú atmosféru a je predurčená na rannú kávičku či na večerné posedenie. V tesnej blízkosti na mieru vyrobenej kuchyne so všetkými elektrospotrebičmi vrátane umývačky riadu je praktická komora s odkladacími regálmi. Dispozíciu ukončuje samostatná toaleta s umývadlom. Počas horúcich dní poteší klimatizácia, okná sú vybavené vonkajšími lamelovými žalúziami, nastaviteľná intenzita osvetlenia, vlastná bytová kotolňa, optický internet.

PARKOVANIE:


Parkovanie je vyriešené vlastným parkovacím miestom rovno pred vstupom do bytového domu. V prípade záujmu je k dispozícii za príplatok druhé parkovacie miesto.

CENA:


Cena prenájmu je 1100,- euro/mesiac vrátane energií (900 + 200). Byt je pripravený ihneď k dispozícii.

V prípade záujmu o obhliadku a bližšie informácie: Ing. Petra Orda-Oravcová mobil: , e-mail:

PASS Reality – reality, ktoré vám PASSujú.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky