Útulný 2-izb. byt v pokojnej lokalite s krásnymi výhľadmi, Nová Dubnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Jilemnického
56 m²
6
4
2
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4650x zobrazená v zozname / 337x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS, Vám exkluzívne predstavuje na predaj útulný 2 izbový byt v panelovom bytovom dome v Novej Dubnici, v pokojnej lokalite obklopenej bohatou zeleňou.
 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


 
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=meFzQjEYrMy

 
Ponúkaný byt sa nachádza na 4. poschodí zo 6tich, zatepleného panelového bytového domu s výťahom. Podlahová plocha predstavuje 56 m2, byt disponuje len tzv. francúzskym balkónom, klasický balkón je však možné k bytu na vlastné náklady pristaviť. K bytu prináleží pivnica.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne s jedálenskou časťou, obývacej izby o výmere 21 m2, slnečnej spálne o výmere 10 m2 , kúpeľne a samostatnej toalety. Celý byt pôsobí veľmi vzdušne. Ideálne 4.poschodie ponúka krásne výhľady na okolie, súčasne je zárukou vysokej svetelnosti v byte, v kombinácií s orientáciou na svetové strany juho-východ a juho-západ vytvárajú v celom priestore slnečnú príjemnú atmosféru.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v podobe výmeny elektrických rozvodov v zásuvkách, plastových okien so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, novej dlažby vo vstupnej chodbe, výmeny vstupných dverí za bezpečnostné-protipožiarne, nových interiérových dverí do spálne. V obývacej izbe a spálni je na pôvodných drevených parketách položené nové pvc v svetlej farbe dreva. Jadro je pôvodné umakartové, ideálne na prerábku podľa vlastných predstáv a prípadné zmeny v dispozícií. Vykurovanie bytu je centrálne, s osadenými meračmi na radiátoroch.

Tento byt naplní Vaše predstavy o pokojnom bývaní v meste. Výhľady na blízku záhradkársku oblasť ako aj na pohorie Bielych Karpát sú jedinečným bonusom tejto nehnuteľnosti.

TECHNICKÝ STAV BYTOVÉHO DOMU:



Bytový dom prešiel rekonštrukciou v podobe zateplenia sadrokartónom a výmeny strechy. Bol revitalizovaný vchod do bytového domu, vymenené schránky, osadený nový výťah. Internet je optický od Orange. O čistotu interiéru bytového domu sa stará upratovacia služba, o trávnik a zeleň sa starajú TSM.

Mesačné prevádzkové náklady 140 eur / 2 osoby komplet.

LOKALITA:



 Byt sa nachádza v meste Nová Dubnica na ulici Petra Jilemnického, len 5 min na diaľnicu D1. Lokalita disponuje plnou občianskou vybavenosťou, neďaleko sa nachádzajú potraviny, LIDL, základná škola s materskou školou, lekáreň, reštaurácia, mestský štadión, športové centrum, plaváreň, všetko len pár minút chôdze od bytového domu.

FINANCOVANIE


V prípade, ak svoje nové bývanie budete financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ničím si nemusíte robiť starosti, postaráme sa o vypracovanie znaleckého posudku, poskytneme Vám informácie o podmienkach všetkých bánk a Vy si len vyberiete, ktorá je pre Vás tá pravá.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Pivnicaáno
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky