Útulný 2 izbový byt v Slnečniciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Fialová
43 m²
2
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3367x zobrazená v zozname / 104x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Rivers Real Estate Vám ponúka na predaj tento útulný dvojizbový byt v projekte Slnečnice.

Byt sa nachádza na druhom poschodí štvorpodlažného bytového domu na fialovej ulici a má rozlohu 53 m² z toho 11 m² tvorí slnečný balkón. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly so šatníkom, kúpeľne s toaletou, spálne, obývacej izby spojenej s kuchyňou. Vstup na balkóne možný zo spálne a zároveň aj z obývacej izby. Byt je orientovaný na východnú stranu a je vybavený klimatizáciou. S bytom sa zároveň predáva aj pivničná kobka a parkovacie státie v podzemnej garáži.
Projekt slnečnice v ktorom sa byt nachádza je známy kvalitnou občianskou vybavenosťou a vysokým štandardom bývania. V okolí sa nachádzajú potraviny, materská škôlka, Pošta, banka, školy, obchodné centrum atď. Parková úprava projektu je ideálna pre rekreáciu no v tesnej blízkosti sa nachádzajú aj lužné lesy a známy Cyklochodník Hrádza ktorým sa môžete dostať až do Maďarska alebo aj do centra mesta. Výborné dopravné spojenie ponuka diaľničné napojenie vzdialené do 2 min. od projektu ktorým sa dostanete ktorýmkoľvek smerom či už Maďarsko Rakúsko Slovensko, do centra sa autom dostanete za 10 min. Len 2 min. pešej chôdze sa nachádza zastávka MHD ktorou sa taktiež pohodlne dostanete až do centra mesta.

Cena parkovacieho státia a kobky 20000,-EUR


Celková cena bytu je 230000,-EUR vrátane parkovacieho státia a pivničnej kobky

V prípade záujmu o okamžitú obhliadku skopíruje nasledovný link do prehliadaču a pozrite si virtuálnu tour bytu:
https://my.matterport.com/show/?m=hXwZ1CZ6MG6

Follow the Rivers find your home..

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha43 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky