Útulný 4-izbový byt v obľúbenej lokalite Martin - Záturčie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
60 m²
predaj - 4-izbový byt
112.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9127x zobrazená v zozname / 476x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 4-izbový byt, ktorý vznikol z pôvodne 3-izbového bytu. Tento svetlý byt s výmerou 60,43 m² sa nachádza na 6. poschodí zrekonštruovaného bytového domu s výťahom. Byt je ideálne orientovaný na severo-juh, čo zaručuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa.

Výhody tohto bytu:



Kompletná rekonštrukcia bytového domuPlná občianska vybavenosť priamo v lokalitePopulárna a tichá lokalita Martin - ZáturčiePlatené parkovacie miesto do konca roka v cene bytuVýhodná dispozícia so štyrmi izbami 6 poschodie z 8 s krásnym výhľadomZáturčie je vyhľadávanou lokalitou v Martine vďaka výbornej dostupnosti a kompletným službám v okolí. V pešej dostupnosti nájdete obchody, školy, škôlky, umeleckú školu, nákupné centrum, ihriská, gastronomické zariadenia, ako aj zastávky MHD. Okolie ponúka množstvo možností na cyklistiku, turistiku a iné športové aktivity, čo je ideálne pre rodiny aj jednotlivcov, ktorí si chcú užívať aktívny životný štýl v prírode.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121132



Cena: 112 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky