ÚTULNÝ DOMČEK V TICHEJ LOKALITE PSTRUŠA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Vígľaš
Ulica.: Pstruša
79 m²
4
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
146.000,- € TICHÁ LOKALITA
Ponúknite vlastnú cenu

278x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľov na predaj útulný domček so záhradou v tichej lokalite Pstruša. Domček je v pôvodnom no zachovalom stave a je pripravený na rekonštrukciu pre nového majiteľa. Patria k nemu priľahlé drevené stavby na chov sliepok, či králikov a drevená garáž pre 1 auto.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Vchod do domu je cez presklenú vstupnú chodbu, kde je aj špajza. Z veľkej chodby sa ide do samostatného WC, kúpeľni, kuchyni, obývacej izby a nepriechodnej izby. Je možnosť aj obývať podkrovie kde sú ďalšie 2 miestnosti. Pivnica je pod domom a má 8m2.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• celková výmera pozemku je 640m2, zastavaná plocha je 79m2
• priestranný 2 izbový dom s obytným podkrovím, kde sú ďalšie 2 miestnosti
• dom je napojený na všetky IS
• vymenené 3 plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu
• tichá lokalita
• veľká záhrada s ovocnými stromami, hroznom a malinami
• mesačné náklady do 100,-€
• drevená garáž pre 1 auto a vlastné parkovacie miesto ešte pred garážou
• energetický certifikát nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

DOJEM MAKLÉRA:


Domček sa nachádza v tichej lokalite v Obci Pstruša časť Dolinky. Dom je v pôvodnom no zachovalom stave a je k dispozícii ihneď. K domu patria priľahlé stavby na chov domácej hydiny či králikov. Je tu aj drevená garáž pre jedno auto. Celý pozemok je oplotený. V domčeku sú dve izby s kuchyňou, veľkou priestrannou chodbou, špajzou, presklenou vstupnou chodbou, samostatnej kúpeľne a WC. Na chodbe je aj vstup do pivnice, ale aj drevené schodisko do podkrovia. V podkroví sú ďalšie dve izby na bývanie. Dom je v pôvodnom no zachovalom stave a je pripravený pre nového majiteľa aby si ho zrekonštruoval podľa svojich predstáv. Obec Pstruša ponúka nielen krásne prostredie a tichú lokalitu na bývanie, ale aj možnosti relaxácie ako wellness na miestnom Masarykovom dvore, ale aj jazdu na koni, trasy na bicyklovanie či turistiku. Lokalita Vígľaš je doslova na skok do Detvy aj do Zvolena. Ak sa Vám táto ponuka zapáčila, tak neváhajte a rezervujte si termín na obhliadku. Teším sa na Vás.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGRD352ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha79 m²
Celková rozloha640 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky