Útulný vidiecky rodinný dom 244m2, pozemok 18á

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Horné Saliby
224 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
88.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4104x zobrazená v zozname / 449x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz: - s videom nehnuteľnosti: ***https://youtu.be/MorntZRbZxM*** _______________________________________________________________________________________________________ TUreality Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj útulný vidiecky rodinný dom 244m2 na pozemku 1789m2 v obci Horné Saliby. Zadná časť pozemku je vytýčená riekou Dudváh. _______________________________________________________________________________________________________ Charakteristika rodinného domu:

Zastavaná plocha: 244 m2,


Obytná plocha: 170 m2,
Plocha pozemku: 1789 m2,
Dom je napojený na všetky IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia. Studňa je na dvore.
_______________________________________________________________________________________________________ Jedná sa o klasický vidiecky rodinný dom s verandou po celej dĺžke hlavnej časti domu.
V dome sú všade krásne dobové drevené dvere s masínymi obložkovými zárubňami a okná tzv. dvojobloky. Pozostáva z trocha izieb a kuchyne s komorou. V kúpeľni sa nachádza vaňa, toaleta aj murovaný sprchový kút.
Vytvorili sme pre Vás aj vizualizácie ako by sa dal tento útulný rodinný dom krásne prerobiť.
V Prednej izbe orientovanej do ulice by mohla byť situovaná kuchyňa (36m2) so vstupom do kúpeľne (11m2). Z kuchyne sa ďalej dostaneme do susediacej obývacej izby (22m2) s krbom a výstupom do presvetlenej galérie (22m2) na verandu. Obývacia izba susedí s veľkorysou spálňou (30m2), v ktorej si tiež môžete umiestniť krb alebo kachle pre spríjemnenie spoločne strávených chvíľ... Zo Spálne je tiež vstup do kúpeľne. Kúpeľňa je rozlohy až 11m2 a správnym dispozičným usporiadaním je možné ju vybaviť sprchovým kútom, vaňou, dvojumývadlom, toaletou, prípadne aj bidetom. (Je prístupná z dvoch strán: kuchyne a spálne). Spálňa susedí s ďalšou izbou (30m2), ktorá je prístupná z presklenej verandy a disponuje samostatnou kúpeľnou.
Zastavaná plocha domu umožňuje v zadnej časti za izbou umiestniť napr. aj wellness a ešte zostáva dostatok plochy na technickú miestnosť aj sklad náradia.
_______________________________________________________________________________________________________ Pre vidiecke domy sú typické presklené verandy. Rekonštrukciou a dostavbou jedného traktu susediaceho s obývacou izbou získame nádhernú, presvetlenú galériu s posuvnými dverami s výstupom na vonkajšiu terasu! V závetrí traktu je umiestnené vonkajšie posedenie pre spoločne trávené chvíle a relax na kľudnom vidieku.
Pozemok poskytuje dostatok priestoru aj na vírivku aj bazén, ktorý je umiestnený oproti vstupu do wellness.
_______________________________________________________________________________________________________ Pozemok je lichobežníkového tvaru zhruba 15x135m. Pozemok je zo zadnej časti vytýčený riekou Dudváh. Na pozemku sa nachádza studňa. Záhrada je udržiavaná a nachádzajú sa tu aj ovocné stromy a kríčky a v jednej časti sú nasadené plánty.
_______________________________________________________________________________________________________

Oplatí sa vidieť!


_______________________________________________________________________________________________________ Pokiaľ hľadáte útulný rodinný dom v kľudnom prostredí vidieku neváhajte ma kontaktovať: alebo na .
Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je konečná a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku224 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky