Veľkolepý vyše 1, 1 Ha pozemku s krásnym výhľadom za malebnou obcou Rad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
11510 m²
11510 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
180.000,- €
15,64 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1925x zobrazená v zozname / 158x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

Radava je malebná slovenská dolniacka obec ležiaca na pohľadnom západnom úbočí Hronskej pahorkatiny. Chotár obce a jeho široké okolie ponúka možnosť turistiky a cykloturistiky v rázovitej zvlnenej krajine po turistických trasách a cyklotrasách, z ktorých sú nevšedné výhľady na Podunajskú nížinu.

Rozľahlý pozemok o rozlohe vyše 11000 m2 je situovaný medzi obcami Radava a Podhájska.

Predná časť pozemku je rovinatá plocha, vhodná na výstavbu. Pozemok pokračuje do strmšieho svahu. Šírka pozemku je 65 m a dĺžka 178 metrov

Pozemok sa nachádza na tichej, slnečnej samote s krásnym výhľadom na okolitú prírodu – obklopený poľami, lúkami a vinicami. Ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie.

V blízkosti sa nachádza známe termálne kúpalisko Podhájska, čo pridáva na atraktivite lokality, vhodnej pre rekreačné účely. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka.

Centrum obce sa nachádza cca 2 km od pozemku, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Termálne kúpalisko s geotermálnou vodou v Podhájskej sa nachádza iba 1,5 km od pozemku. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 24 km. Vzdialenosť od Bratislavy a Banskej Bystrice je cca 130 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku11510 m²
Úžitková plocha11510 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky