Veľkometrážny a slnečný 3 izbový byt na sídlisku Jahodníky!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
95 m²
predaj - 3-izbový byt
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1220x zobrazená v zozname / 127x zobrazená detailne / 127x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj veľkometrážny a slnečný 3 izbový byt na sídlisku Jahodníky!

Hľadáte priestranný a slnečný byt v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou?

Ponúkame na predaj 3-izbový byt s rozlohou 95 m² v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Jahodníky. Byt sa nachádza na druhom poschodí bytového domu a vyznačuje sa praktickou dispozíciou, množstvom úložného priestoru, veľkým balkónom a praktickou dispozíciou. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou ( kvalitné drevené podlahy, dlažby, stierky, menené priečky v kúpeľni, drevené dvere a zárubne, kuchynská linka, eurookná, bezpečnostné dvere).

Dispozícia bytu:



Vstupná chodba: Priestranná chodba, ktorá momentálne slúži aj ako pracovňa.Obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom: Spojený priestor s dostatkom miesta pre relaxáciu a spoločenské stretnutia.Spálňa: Oddelená izba pre nerušený spánok.Detská izba: Ideálna pre deti alebo ako pracovňa.Kúpeľňa s toaletou: Praktická kúpeľňa s vaňouPriestranný balkón: Orientovaný na západ, prístupný z obývacej izby aj z kuchyne.Všetky izby sú nepriechodnéVybavenie bytu:

Kuchyňa: Praktická kuchyňa zariadená kuchynskou linkou so spotrebičmi ako umývačka riadu, elektrická rúra, plynová varná doska, chladnička.Podlahy: Kvalitné drevené podlahy a dlažba.Okná: Eurookná.Dvere: Drevené dvere a zárubne.Bezpečnostné dvere: Vymenené v roku 2024.Optika a Wi-Fi: Pripojenie na internet, wifi, elektrický vrátnikĎalšie benefity:

Pivnica: Bezbariérová, murovaná pivnica s rozlohou 11,66 m², ktorá je dodatočne zabezpečená mrežou.Parkovanie: Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.Lokalita: Tichá a bezpečná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, obchody, zdravotnícke zariadenia, nemocnica, zelené plochy, športoviská, detské ihriská).Orientácia: Východná a západná, vďaka čomu je byt slnečný a príjemný na bývanie.Byt sa predáva čiastočne zariadený, možnosť dohody o ďalšom zariadení.

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

Ak hľadáte nový domov pre svoju rodinu, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám byt osobne ukážeme.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122604



Cena: 1€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha95 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky