Veľkometrážny byt s terasou - Ladce - 91 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Ladce
Ulica.: Záhradná
3
3
3
nie
úplne prerobený
áno
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
149.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7772x zobrazená v zozname / 506x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka veľmi pekný 3 izbový byt s nadštandardnou výmerou: podlahová plocha bytu je 84 m2, plocha uzatvorenej (zasklenej) terasy je 7 m2. Byt sa nachádza v zánovnom bytovom dome ktorý bol kolaudovaný v roku 2011. Zaujímavá atypická dispozícia bytu, veľké nepriechodné izby, luxusne riešená kúpeľňa (vaňa + sprchový kút, umývadlo, WC, priestor pre pračku a sušičku), komora s možnosťou prerobenia na ďalšie samostatné WC; všetky tieto vlastnosti ponúkaný byt predurčujú aj pre najnáročnejších klientov. Zdrojom tepla a teplej vody je nástenný plynový kotol. V kúpeľni je osadený rebríkový radiátor. Vo veľkej elegantnej kuchynskej linke sú zabudované všetky potrebné kuchynské spotrebiče (plynový sporák, granitový rohový drez, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, odsávač pary). V byte sú dve samostatné vstavané skrine a protipožiarne plné dvere s bezpečnostnou zámkou. V byte je klimatizačná jednotka. K bytu patrí pivnica umiestnená na prízemí. Z obývacej časti bytu je výstup na veľkú uzatvorenú terasu, ktorá značne zvyšuje komfort bývania. Výhodou bytu sú nízke náklady spojené s užívaním bytu (pre 3 osoby cca 155 eur).

Odporúčame osobnú obhliadku!


Všetky ďalšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , prípadne mailom: Cena bytu je konečná - vrátane provízie realitnej kancelárie, servisu spojeného s prevodom vlastníckych práv a kompletného finančného poradenstva pri financovaní hypotekárnym úverom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky