VEĽKOMETRÁŽNY NEBYTOVÝ PRIESTOR VYUŹIVANÝ AKO 4i BYT, CENTRUM, 118m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kysucké Nové Mesto
Lokalita.: Kysucké Nové Mesto
118 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

24331x zobrazená v zozname / 1082x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľkometrážny nebytový priestor v centre mesta Kysucké Nové Mesto, ul. ČSA, o celkovej výmere 118m². Priestor bol naposledy vyžívaný ako 4 izbový byt, nachádza na 2/3 poschodí v zateplenom polyfunkčnom dome.

Dispozične pozostáva z chodby, priestrannej izby so špajzou a 2 samostatných izieb. V kúpeľni je vaňa. WC je samostatne. Polyfunkčný dom bol skolaudovaný v roku 2001. Má plastové okná, medené elektrické rozvody, nové radiátory, murované jadro. V miestnostiach je položená plávajúca podlaha. V kúpeľni a WC je dlažba.

Priestor má samostatné merače elektriny, plynu a vody, tým pádom vlastník si reguluje spotrebu energie samostatne. Výhodou je, že budúci vlastník môže bývať, popr. priestor využiť aj na podnikanie. Parkovanie je verejné, pred domom.

Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Energetický certifikát nebol predložený. Dohoda na cene možná. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať: alebo na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku118 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky