VEĽKOMETRÁŽNY ZARIADENÝ BYT 91m2 s 2 BALKÓNMI, NOVÁ KOMPLETNÁ REKONŠTR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
91 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

1400x zobrazená v zozname / 219x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj krásne prerobený veľkometrážny 3-izbový byt v lokalite Roveň (91m2 celková plocha vrátane s 2 balkónov a pivnice, bez balkónov 82,3 m2). Byt je stredový a situovaný na jednom z vyšších poschodí, vďaka čomu sú pekné výhľady najmä z balkónov, orientovaných na slnečnú stranu. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá bola vykonaná v 2022-24. Všetko v byte je prakticky nové a predáva sa aj vrátane vkusného zariadenia (okrem detskej izby a TV) V kuchynskej linke sú zabudované všetky potrebné spotrebiče vrátane umývačky riadu, v chodbe i spálni sú veľké roll-door skrine. Jadro je zväčšené, murované, s vaňou. WC osobitne. Interiér v svetlých tónoch dopĺňa kvalitná plávajúca podlaha.
Byt je skvelým riešením pre rodinu s deťmi, nachádza sa v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou, v dome s 2 výťahmi a veľkým ihriskom za domom. Do nemocnice, škôlky či nákupného centra je to len pár minút pešo.
Po predaji ihneď voľný! ODPORÚČAME! Nie je potrebná žiadna ďalšia investícia, v cene zostáva aj takmer všetoko zariadenie.
V suteréne domu sa nachádza pivnica a spoločná kočikáreň, dom spravuje ByPo.

V byte je zavedený optický internet.


________________________________________________________________________________

Poskytneme Vám bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ
a zabezpečíme pre Vás kompletný právny a administratívny servis spojený
s prevodom nehnuteľností. Všetko v cene!
________________________________________________________________________________

Pre viac informácií kontaktujte:


Eva Henoch Call:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku91 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky