VEĽKÝ 1-IZBOVÝ BYT V TICHEJ VYHĽADÁVANEJ ČASTI ZVOLENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
38 m²
4
prízemie
1
pôvodný
áno
nie
predaj - 1-izbový byt
71.900,- € TICHÁ, ZELENÁ LOKALITA, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

2301x zobrazená v zozname / 210x zobrazená detailne / 79x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj veľký 1 izbový byt, vo veľmi tichej a príjemnej časti sídliska Zlatý potok. Vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so spojeným WC, veľkej kuchyne a jednej veľkej izby. K bytu prislúcha pivnica.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• celková rozloha bytu je 38 m2, nachádza sa na 1/4 poschodí
• byt je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom a udržiavanom stave
• kompletné náklady na bývanie vrátane energií a poplatkov sú cca. 120€/mesačne
• absolútne tichá lokalita
• parkovanie pred vchodom
• zateplená bytovka
• k bytu prislúcha murovaná pivnica
• energetický certifikát nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Tento byt má svoje veľké výhody. Hlavnou výhodou je tichá lokalita s výhľadom na zeleň. Byt má skvelú výmeru a radí sa medzi veľké 1 izbové byty. Samozrejmosťou je aj pivnica a v tomto prípade dokonca murovaná. V byte boli urobené menšie úpravy a vďaka tomu ho môžete kúpiť ako investíciu a okamžite prenajímať. V blízkosti je zástavka MHD, škola, obchody, park a príjemné prostredie. Táto nehnuteľnosť je výborná kúpa aj ako investícia. Určite odporúčam túto nehnuteľnosť!!!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelárira pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom HDBT340ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky