Veľký 2, 5 izb.byt so špajzou v blízk.vlak. stanice a centra mesta DS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Stredaunajská
Ulica.: Dunajská
53 m²
4
2,5
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
85.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8510x zobrazená v zozname / 665x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

STRONG REALITY – POKORNÝ Miroslav z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj 2,5 izbový byt so špajzou, bez balkóna v blízk.vlakovej stanice a centra mesta Dunajská Streda.
Byt vo výmere 53m2 sa nachádza na 4.poschodí v zateplenej bytovke s novým výťahom. K bytu prislúcha aj odkladací priestor-box. Bytový dom bol postavený v roku 1974.
Dispozičné riešenie bytu: predsieň, spálňa, kuchyňa bez kuchynskej linky, pekná a priestranná obývacia izba, 1 menšia izba, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná toaleta, špajza.
Vo všetkých miestnostiach sú novšie drevené Eurookná s vonkajšími žalúziami a sieťkami, drevené interiérové a vchodové dvere.
Podlaha: v kúpeľni dlažba a v ostatných miestnostiach sú staršie parkety.
Výhody bytu: vhodný aj na investíciu, priestranný a svetlý, nízke mesačné náklady, v blízkosti vlaková stanica, bezproblémové parkovanie pred bytovkou.
Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchá dostupnosť na vlakovú a autobusovú stanicu (cca. 10-15 min. pešo). V blízkosti nájdete školy, škôlky, obchody, detské ihrisko, nákupné strediská, Lidl, MHD…
Mesačné náklady – 150,-€ čo zahŕňa elektriku, kúrenie, studenú, teplú vodu a spoločné náklady.
V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku.
Viac informácii vám rad poskytnem pri osobnej obhliadke bytu.

Cena tejto nehnuteľnosti je 85.000,-€


Cena je vrátane provízie RK, a zahŕňa aj prípravu Kúpnej zmluvy (alebo obdobnej zmluvy ) a správny poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva.
KONTAKT: alebo e-mail:
Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom.
Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok.
Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk
Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Počet poschodí4
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky