Veľký rodinný dom Zvolen - Zlatý Potok 900m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: J.A. Komenského
312 m²
2
6
áno
pôvodný
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
285.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4929x zobrazená v zozname / 240x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

Veľký rodinný dom 800 m2 Zvolen Zlatý potok na predaj. Rodinný dom má 8 veľkých miestností. Z toho 6 sú izby 2 kuchyne. Ďalšie miestnosti sú v plnohodnotnom suteréne. Plus garáž, záhradný domček, terasa a vonkajšia pivnica. Umiestnený je na kopci s rovinatým pozemkom. Na pozemku v záhrade sú ovocné stromy a veľa výborného viniča.
Rodinný dom vhodný aj na podnikanie v obľúbenej lokalite s veľkou záhradou a potenciálom pre váš vysnívaný sen.
Hľadáte ideálne miesto pre svoju FIRMU alebo VEĽKÚ rodinu, kde nájdete dostatok priestoru, pokoj a všetko, čo potrebujete hneď za rohom? Tento 6-izbový rodinný dom + 2 kuchyne+ garáž v žiadanej lokalite môže byť to pravé pre vás. Tento rodinný dom je vhodný na rôzne využitie: ŠKôLKA, KADARNÍCTVO, EXEKUČNÝ ÚRAD a rôzne ďalšie činnosti skombinované aj s bývaním. Prípade aj na PRENAJÍMANIE.

Prečo je tento dom výnimočný?


Veľkorysý priestor: 6 izieb ponúka dostatok miesta pre každého člena rodiny.
2 kúpeľne, ktoré zabezpečia komfort a pohodlie aj pre väčšiu rodinu.
Pôvodný stav – ideálna príležitosť na rekonštrukciu presne podľa vašich predstáv! Vytvorte si domov, ktorý bude stelesnením vášho štýlu a potrieb.
Veľká záhrada: Perfektné miesto na rodinné stretnutia, grilovanie, alebo len relax v prírode. Pre deti bude záhrada rajom na hry, a pre záhradkárov ideálny priestor na realizáciu.
Garáž: Pohodlné parkovanie priamo doma, plus dostatok úložného priestoru na bicykle, nástroje či sezónne veci.

Skvelá rodinná lokalita


Školy, škôlky a ihriská sú len pár krokov od domu – ideálne pre rodiny s deťmi.
Kompletná občianska vybavenosť: obchody, lekárne, reštaurácie a kaviarne sú v dosahu, čo znamená, že všetko dôležité máte po ruke.
Pokojná a bezpečná lokalita, ktorá je obľúbená medzi rodinami hľadajúcimi kľud a súkromie, no zároveň výborné dopravné spojenie do centra.
Tento dom ponúka nekonečný potenciál, stačí len popustiť uzdu svojej fantázii. Ak hľadáte rodinné bývanie v pokojnej lokalite s možnosťou prispôsobiť si ho na mieru, tento dom je pre vás. Neváhajte, domy v tejto lokalite sa nepredávajú každý deň! Vytvorte si domov, ktorý bude stelesnením rodinnej pohody a pohodlia. Cena za takýto velikánsky rodinný dom je vynikajúca 285.000,- Eur.

Kontakt:


Viac informácií :

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha312 m²
Celková rozloha903 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky