Veľmi pekná rekreačná chata v Hornej Marikovej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Horná Mariková
85 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Chata
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8115x zobrazená v zozname / 598x zobrazená detailne / 180x zobrazená detailne tento mesiac

TU Reality - Najväčšia Nefrenšízová Realitná kancelária na Slovensku Vám ponúka na predaj, veľmi peknú rekreačnú chalupu v srdci Hornej Marikovej, v okrese Považská Bystrica.
Chalupa je situovaná na krásnom malom laze, v okolí ďalších chát a obklopená nádhernou prírodou nad obcou Horná Mariková. Dostupnosť je buď terénnym vozidlom 4x4 po nespevnenej lesnej ceste, alebo na pešo asi 500m od spevnenej vozovky. Popri chalupe vedie turistická cestička, na okolité chotáre.

V chalupe je zateplená a obývateľná po celý rok.


Je v nej zavedená elektrina, voda priamo do chalupy je dovedená z vlastnej vŕtanej studne (hĺbka 20m) a disponuje taktiež vlastnou čistiarňou odpadových vôd. V blízkosti je aj pramenitá voda zo studničky, ktorá má vznikajúce minerálne zloženie. Do chalupy je dovedená aj aktívna pevná linka.

Chalupa je dvojpodlažná s výmerou 85m2.


Dispozícia spodného podlažia:
vstupná hala (10m2), chodba so schodiskom (5,7m2), obývačka s novou kuchyňou (s komplet zariadením) (18,9m2), kúpeľňa s WC (3,8m2), spálňa (7,47m2).
Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve veľké spálne (13,73m2 a 18,9m2). K dispozícii je aj menšia kôlňa a šopa na drevo.
Chalupa bola skolaudovaná v roku 1998 a pozemok ma výmeru 682m2.

Vykurovanie chalupy má k dispozícii viacero možností. Na rýchle prekúrenie sú k dispozícii menšie štýlové kachle na drevo, ďalej krb ktorý ponúka napojenie na ústredné kúrenie a nakoniec elektrický kotol v prípade temperovania.

Na laze nie je stály signál mobilného operátora, len na určitých miestach čo Vám ponúka vytúžený oddych na Vašu myseľ a dušu. Kto miluje oddych v prírode, turistiku a dotyk divočiny, tak toto je miesto pre Vás.

Ponúkame Vám profesionálny prístup a dlhoročné skúsenosti v realitách. Pre viac informácii, ako aj kompletný právny servis a HÚ Vám poskytneme na call centrum alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku85 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky