/VIDEO/ VEĽKÝ 1 IZB.BYT S LODŽIOU A PAKOVANÍM - NOBELOVA, NOVÉ MESTO

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Nobelova
42.7 m²
12
3
1
áno - 1 auto
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
620,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6272x zobrazená v zozname / 326x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

1.BCR ponúka exkluzívne na prenájom veľký zariadený 1 izb. byt s parkovacím garážovým miestom v novostavbe Nobelova - m. č. Nové Mesto na ulici Nobelova 2E od voľný od 1.9.2024.

Nehnuteľnosť sa nachádza na 3 NP v 12 poschodovom bytovom dome, ktorý splní požiadavky moderného bývania. Výmera bytu s lodžiou je cca. 43 m². Veľkou výhodou je parkovacie státie v podzemnom parkovacom dome s kadiaľ sa poľahky dostanete do Vášho bytu. Jedná sa o priestranný byt s veľkou kúpeľnou a samostatne oddelením kuchynským priestorom. V chodbe sa nachádza vstavaná rolldoor skriňa s množstvom odkladacieho miesta. Byt je tichý, obklopený zeleňou a z bytu je krásny výhľad do parku.

Nehnuteľnosť je voľná od 1.9.2024 a nie je potrebná ďalšia investícia do zariadenia bytu. Súčasťou je práčka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra a kompletné kuchynské vybavenie. V obývačke sa nachádza posteľ pre 2 osoby s úložným priestorom, rozkladacia sedačka, jedálenský stôl zo stoličkami a nábytková stena s LCD televízorom.

Lokalita poskytuje ideálne spojenie mestského dynamického života, spoločenského vyžitia a Vaša nehnuteľnosť je na skok od zastávky električky a autobusov. Nachádzate sa pri železničnej stanici Bratislava-Predmestie (5min) a Bratislava-Vinohrady (8min) ako aj v blízkosti AT&T, Lakeside-Parku a jazera Kuchajda. Zastávka MHD autobusov č. 51 a 58 sa nachádza 1 min. od domu. Zastávka električiek 3,5,7 približne 5min chôdze.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* úžitková výmera bytu: cca.43 m²
* lodžia: áno
* poschodie: 3 / 12
* parkovanie: garážové stojisko
* stav bytu: komplete zariadený

LOKALITA, OKOLIE A VÝHODY:


+ veľký 1 izb byt s garážovým státím
+ internet, TV
+ dostatok úložného priestoru
+ atraktívna lokalita na bývanie
+ športoviská, jazerá, obchodné centrá
+ okolie bytu Vám zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť
+ výborná dostupnosť autom a MHD

VIDEO: https://youtu.be/lZUW1ibzdCA



CENA NÁJMU S ENERGIAMI: 620€

PROVÍZIA RK: 620€


VRATNÝ DEPOZIT: 620EUR

D.:

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať



© Text, fotografie a video je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Pôdorys je informačný. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha42.7 m²
Úžitková plocha42.7 m²
Poschodie3
Počet poschodí12
Počet izieb1
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky