Vidiecky domček na predaj - cena dohodou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Dolné Obdokovce
150 m²
711 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

5008x zobrazená v zozname / 461x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

Domček sa nachádza v obci Dolné Obdokovce na pozemku s rozlohou 711m2. Má zastavanú plochu 150m2. Je postavený z nepálenej a pálenej tehly. Pozostáva z 5 izieb. Dve izby sú v prednej časti domu a tri izby sú v zadnej časti domu s vlastným vstupom. Za domom je hospodárska budova využívaná ako sklad. Dom je napojený na plyn a elektriku (hodiny odpojené). Pred domom sa nachádza vodovod, kanalizácia a optický internet. Na zvážení nového majiteľa je dom vhodný na rekonštrukciu alebo zbúranie a výstavbu nového domčeku.

Šírka pozemku je 15m a dĺžka 50m. Pozemok ma z troch strán susedné nehnuteľnosti. Obec sa nachádza len 13km od Nitry a a 9km na najbližší výjazd na diaľnicu. V obci sa nachádza základná škola 1.-4.ročník (vyšší ročník je vo vedľajšej obci Čeľadice), materská škola, potraviny, stredná odborná škola, múzeum Podzoboria, firma Drevar, multifunkčné ihrisko, obecná knižnica. Voľné chvíle môžete tráviť v parku v obci alebo využiť okolie na rôznorodú turistiku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku711 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky