☀Vodice(HR)-Kompletne zariadený 3 izbový apartmán v novostavbe☀

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Vodice
Lokalita.: Vodice
61 m²
1
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
167.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17677x zobrazená v zozname / 622x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj zariadený byt s úžitkovou plochou 60,88 m², v tichej lokalite, ktorý sa nachádza v obľúbenom letovisku Vodice.
Byt je situovaný na prvom poschodí obytného domu a pozostáva z chodby, kúpeľne, dvoch spální, obývacej izby, kuchyne s jedálňou a prístupom na veľkú krytú terasu 11,46 m².
Byt je orientovaný na južnú stranu. Celý byt je kompletne zariadený a vybavený klimatizáciou a všetok nábytok je zahrnutý v cene nehnuteľnosti.
K bytu prislúcha jedno parkovacie státie o výmere 14,97 m², ako aj komora v suteréne o výmere 2m². Centrum Vodice je vzdialené 1 100 m a pláž je vzdialená 1 500 m. Ponuka je vhodná pre klientov, ktorí vyhľadávajú pokojnejšiu lokalitu, avšak s veľmi blízkou dostupnosťou všetkých potrebných inštitúcií.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.
Provízia realitnej kancelárie je 3% z dohodnutej kúpnej ceny.

https://hr-reality.com/nehnutelnost/%e2%98%80vodicehr-kompletne-zariadeny-3-izbovy-apartman-73-m2-v-novostavbe%e2%98%80-2/

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha61 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky