Výborná cena! Dom v Orihuela Costa, Španielsko

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Orihueala Costa
2
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - Rodinný dom
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

32528x zobrazená v zozname / 2263x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj: mestský dom v oblasti Torrevieja - Orihuela costa, pobrežie Costa Blanca. Výmera 68m2, 2 dvojlôžkové spálne, 2 kúpeľne, čiastočne zrekonštruovaná nehnuteľnosť, vybavená kuchyňa, juhozápadná orientácia domu.

- Typ nehnuteľnosti: Radový dom
- Oblasť / Mesto La Florida / Orihuela Costa
- Výmera 68 m2
- Čiastočne zrekonštruovaný
- Spálne 2
- Kúpeľne 2
- Orientácia Juhozápad
- Vonkajší typ Všetky vonkajšie
- Terasa

V blízkosti nájdete supermarkety, kaviarne, reštaurácie, obchody, autobusy, nákupné centrá, zdravotné strediská, školy, parky, supermarkety, urbanizácia s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt je tiež ideálny na investíciu do rekreačného prenájmu, pretože oblasť je veľmi žiadaná ľuďmi, ktorí hľadajú kľud, oddych a šport.


* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15 %.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Počet poschodí2
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové