VÝBORNÁ CENA !! NOVOSTAVBA 4 - IZBOVÉHO RODINNÉHO DOMU TYPU BUNGALOV s

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Mojš
470 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
279.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21335x zobrazená v zozname / 1022x zobrazená detailne / 85x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj krásnu novostavbu 4 izbového rodinného domu vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite obce Mojš pri Žiline s výmerou pozemku 470m2.

Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľnou, wc, obývacej izby, kuchyne a troch samostatných izieb a technickej miestnosti. Zastavaná plocha domu je 132m2. K domu bude ešte dostavaná terasa.

Dom disponuje pochôdzným podkrovím o veľkosti 40m2 a bude dokončený ako holodom, čo umožňuje novým majiteľom si ho dokončiť podľa vlastných predstáv. Vykurovanie domu je zabezpečené podlahovým kúrením. Dostupné sú aj inžinierske siete - elektrika a kanalizácia. Voda je riešená vlastnou studňou.

Pozemok je rovinatý a celý deň slnečný vďaka orientácii na juh.

Odporúčam vidieť. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes buď mailom na alebo na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku470 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky