VÝBORNÁ DISPOZÍCIA 2-IZBOVÝ BYT V TOP LOKALITE - ul. Pod Kaštieľom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
63 m²
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

89x zobrazená v zozname / 20x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj tento 2 izbový byt, s dostatočnou výmerou podlahovej plochy 60m2 + loggia o výmere 4 m2 + pivnica o výmere 2,5m2. Byt je orientovaný na 2 svetové strany - východ a západ.





Byt je situovaný na 5 z celkových 7 poschodí panelového bytového domu s výťahom. Nachádza sa v príjemnej a dobre dostupnej lokalite mesta Dubnica nad Váhom - Pod kaštieľom





TECHNICKÁ STRÁNKA BYTU



V byte bolo v rámci rekonštrukcie vymurované jadro, vymenené podlahy, nové plastové okná, nová elektroinštalácia v bytovom jadre a ako veľkým plusom vnímam zachované drevené parkety v obidvoch obytných izbách. inak je v pôvodnom stave čo vzhľadom na jeho prijateľnú cenu ponúka novým majiteľom rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, ale aj možnosť kúpy za účelom investície a následného prenájmu. Kompletné mesačné náklady na réžiu bytu vrátane elektriny sú 190€.





Dispozičné riešenie bytu je praktické nakoľko všetky miestnosti bytu sú nepriechodné. Pri vstupe Vás privíta priestranná predsieň, z ktorej sa vieme dostať ďalších častí nehnuteľnosti a to sú : kuchyňa so špajzou, obývacia miestnosť s výstupom na loggiu, spálňa, kúpeľňa a samostatné WC.





ODPORÚČANIE MAKLÉRA : Tento 2 izbový byt a kombinácia množstva výhod, ktoré sú spomenuté vyššie určite stoja za Vašu pozornosť. Takisto treba spomenúť, že bytový dom prešiel revitalizáciou v rámci ktorej bolo zrealizované : zateplenie, nové balkóny, nový výťah s možnosťou bezbariérového vstupu. Veľkým plusom je určite bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.





Čo sa lokality týka nachádzame sa v príjemnej lokalite Pod kaštieľom, ktorá je vzhľadom na veľké množstvo detských a športových ihrísk spojených s výbornou občianskou vybavenosťou ideálna či už pre rodiny s deťmi alebo kohokoľvek kto hladá pokojné bývanie s výhodami ako sú už vyššie spomenuté - občianska vybavenosť, dobrá dostupnosť do centra mesta, športové vyžitie a nemôžeme zabudnúť na okolitú prírodu ako napríklad mestský park, ktorý máte naozaj na skok.





Tešíme sa na obhliadku s Vami !











V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121844



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha63 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky