Výborná ponuka! Predaj šikovný 1-izbový byt + 2x loggia, v peknom, tic

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
35 m²
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
77.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8629x zobrazená v zozname / 395x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj šikovný 1-izbový byt s dvomi presklenými loggiami v peknom, tichom prostredí v Púchove. Byt o rozlohe 35m2 dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, samostatnej miestnosti a kúpeľne s WC. V byte sú plastové okná so žalúziami a plávajúca podlaha. K bytu prislúcha aj pivnička. Parkovanie je verejné. Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv svojho budúceho majiteľa. V prípade rýchleho jednania je možná dohoda na cene!

Cena 77 000€



Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle , alebo mailovej adrese:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky