Vyhľadávaná lokalita so zaujímavým 2izbovým tehlovým bytom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Svätoplukova
52 m²
predaj - 2-izbový byt
205.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2448x zobrazená v zozname / 172x zobrazená detailne / 34x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj zaujímavý 2 izbový byt na Svätoplukovej ulici.

BYT:

Konkrétne tento 2i tehlový byt sa nachádza na prízemí, pričom bytový dom má len 4 podlažia. Plastové oká sú menené len čiastočne. Pôvodné drevené parkety sú v dobrej kondícii a je len na Vás či si ich ponecháte a zrepasujete? V obývacej miestnosti sa nachádza francúzsky balkón. Orientácia bytu je na dve svetové strany a to V a Z. Výmera bytu predstavuje 52,1 m2 z čoho 4,35 m2 je plocha pivničného priestoru. Dispozícia bytu tiež nie je nijak rušivá.

Príjemná orientácia, dobrá dispozícia v kombinácii žiadanej lokality 500 bytov a tehlovej stavby Vám ponúkne priestor na rekonštrukciu podľa uváženia. Ani prízemie pritom tento byt neznevýhodňuje. Nivy sú stále zaujímavé z viacerých aspektov rovnako na strane dopytu ako aj ponuky.

LOKALITA:



O občianskej vybavenosti v rozumnej pešej dostupnosti vedia všetci, ktorí sa rozhodujú pre život či iný zámer v lokalite 500 bytov NIVY. Zdravotnícke zariadenia, pošta, školy, škôlky, nákupné strediská, MHD ale aj zapojenia aktivít rôzneho iného druhu sú nakrátko od vás.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Lokalita a možnosť rekonštrukcie dá zmysel ľuďom s investičným zámerom ale tiež aj na bývanie. Minimum susedov a len 2 byty na poschodí, veľký pivničný priestor Vás donútia sa zamyslieť a nechať popustiť uzdu fantázii pri rekonštrukcii tohto bytu.

Priložené fotografie sú len vizualizácia navrhovaného stavu!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119896



Cena: 205 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha52 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky