Výnimočná ponuka v Kemenci – dve chalupy za cenu jednej!

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Szob
Lokalita.: Kemence
80 m²
500 m²
pôvodný
predaj - Rodinný dom
34.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2255x zobrazená v zozname / 389x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

Výnimočná ponuka v Kemenci – dve chalupy za cenu jednej!

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť v malebnej Pestskej župe v Kemenci! Teraz si môžete za cenu jednej chalupy získať dve útulné nehnuteľnosti s ovocnou záhradou, ktorá sa otvára do dvoch ulíc. Tento pozemok s rozlohou 2000 m² obsahuje päť obytných domov, z ktorých dve čakajú na nového majiteľa:

Jeden z domov je obytný, v dobrom stave s kúpeľňou a kuchyňou, a ponúka jednu priestrannú obytnú miestnosť. Má približne 40 m², pričom elektrické vedenie a kúpeľňa boli pred cca 4 rokmi zrenovované, takže je ideálny na okamžité nasťahovanie.
Druhý dom je podobnej veľkosti, ale vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, čo vám umožní prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv.
Tieto chalupy v romantickej atmosfére sú ideálne pre agroturistiku, oddych alebo vidiecky život. Na záhrade nájdete jablká, hrušky a orechy, takže si môžete užívať čerstvé ovocie priamo z vlastného pozemku.

Kemence sa nachádza v ideálnej polohe pre turistiku a výlety – v údolí Ipoly, na úpätí pohoria Börzsöny. Môžete využiť miestny vláčik, kúpalisko a kanoistické túry na Ipolyi. Každodenné potreby sú tiež zabezpečené.

Naša kancelária Vám ponúka nasledovné služby na podporu kúpy nehnuteľnosti:

- Bezplatné vybavenie úveru
- Vybavenie záležitostí na katastri
- Poskytnutie právneho zázemia
- Odhad hodnoty nehnuteľnosti

Kontakt a dohodnutie nezáväznej obhliadky:


Tel:
Email:

Web: www.dkom.sk


Facebook: https://www.facebook.com/kristinatamasovafinanzpartner/

Neváhajte a využite túto výhodnú ponuku! Získajte toto úžasné vidiecke sídlo ešte dnes!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Zastavaná plocha80 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky